Kategorija: Kultura, Filmovi

Lip 5

Večeras dupli program

Zbog sinoćnje kiše odgođeno je bilo prikazivanje filma „Marijine“, pa će se večeras u ljetnom kinu „Bačvice“ održati dvije projekcije.

Večeras dupli program

Nakon jučerašnje rasprodane projekcije filma „Kairo 678“ i za današnji film u programu FMFS-a u terminu 19.30 sati gotovo pa nema ulaznica. To je bilo i za očekivati pošto je riječ o splitskoj premijeri filma „Brda 21000 Split“, koja u fellinijevskom stilu prikazuje stanovnike ovog neobičnog kvarta. 

Rezervirane ulaznice moraju se predignuti do 19 sati, pa će ih se manji broj vjerojatno naći na blagajni „Zlatnih vrata“ uoči same projekcije. 
Dobra vijest za one koji film neće uspjeti pogledati danas je ta da „Brda 21000“ imaju reprizu na FMFS-u i to u četvrtak u 16 sati u Kinoteci. 

Zbog sinoćnje kiše odgođeno je bilo prikazivanje filma „Marijine“, pa će se večeras u ljetnom kinu „Bačvice“ održati dvije projekcije. Prvo u 21 sat film Željke Sukove u kojem uz Ninu Violić gradi nadgrobni spomenik svojoj neobičnoj baki, a nakon toga oko 22.15 odličan španjolski horror „Slatko sanjaj“.  

A da vam san ipak bude donekle sladak kada odete iz ljetnog kina „Bačvice“ zaduženje je Yem kolektiva koji će DJ pult preuzeti odmah po završetku filma.

Comments

Tags: fmfs, brda 21000, brda film, filmski festival, kino bačvice,