Kategorija: Kultura, Događanja

Svi 27

San Sustipanske Noći 2013

Ulaznice za manifestaciju "San Sustipanske Noći 2013" puštene su u prodaju. Manifestacija se održava 03. srpnja kada nastupa Rade Šerbedžija, te 04. srpnja nastupa Damir Urban.

San Sustipanske Noći 2013

Od sad ulaznice možete pronaći na sljedečim prodajnim mjestima: 

Cd Shop Dancing bear Fro Caffe (Riva, Obala hrvatskog narodnog preporoda 11) 
Caffe bar Fluid (Get, dosud 1) 
Negro Bar (Spinut Fra bonina 6) 
Frizerski salon Mič Styling (Nepotova 4). 

Požurite po svoje ulaznice kako biste se pridružili drugu godinu za redom Snu Sustipanske Noći koji će se ove godine održati: 
03. Srpanja u 21:30 Rade Šerbedžija u pratnji banda Zapadni Kolodvor  

04. Srpnja u 21:30 Urban i njegova Četvorka - unplugged izdanje 

Dizajn maher Saša Pocrnić i ove godine je zaslužan za izradu cijelog vizualnog identiteta manifestacije, dok je za ilustraciju zaslužan mladi splitski student dizajna vizualnih komunikacija Kaja Rošin Raca. 

Ulaznice možete naći na svim navedem prodajnim mjestima u Splitu (i naravno na www.ritamprodukcija.com i www.facebook.com/SanSustipanskeNoci) po cijeni od 80kn. 

Na ovogodišnji San Sustipanske Noći pripremite se doci u potpuno chill out izdanju. Picnik garden je jedina vrsta ulaznica koja se ove godine nalazi u prodaji, a u nju je uključena enormna doza vrhunske glazbe i ambijent predviđen za čisti hedonizam. Za one željne relaxacije biti će postavljeno mnoštvo dekica, a slobodni ste ponijeti i možda neku svoju nadražuJ, dok za one spremne za lagani plesnjak u pozadinskom dijelu biti će visokih stolova gdje će se moći nasloniti piće i plesuckati. Rezervacije stolova – nema, numeracije stolova – nema Ulaznica – ima i zato – požurite po njih!!!

Comments

Tags: rade šerbrdžija, damir urban,