Kategorija: Kultura, Događanja

Tra 2

Psihoterapijska Bookvica

U ponedjeljak, 2. travnja 2012., s početkom u 21 sat književni program Bookvica u klubu Quasimodo ugostit će poznatog zagrebačkog psihijatra i psihoterapeuta Milana Košutu

Psihoterapijska Bookvica

Koji će tom prilikom predstaviti svoj nedavno objavljeni roman, duhovitu i optimističnu priču „Ljubavni život profesora Baltazara Sertića“ (Mozaik knjiga, 2012.). Knjigu će uz autora i voditeljicu Bookvice, Patriciju Vodopiju, predstaviti i urednik Zoran Maljković. Bookvica poziva sve kojima je dosta mračne literature i depresivne stvarnosti da se dođu barem na sat vremena opustiti i poslušati autora čija teorija da život, a ni smrt, ne treba shvaćati suviše ozbiljno, djeluje poput blagotvornog lijeka kako na čitatelje tako i na slušatelje. Možda svi zajedno saznamo kako se osloboditi stresa, uhvatiti u koštac sa svojim osjećajima i vedrije gledati na svijet oko sebe.  

MILAN KOŠUTA – kratka biografija: Milan Košuta rođen je 1960. u Skopju, a odrastao je u Zagrebu, gdje i danas živi. Završio je Medicinski fakultet, specijalizirao psihijatriju u Zagrebu i psihoterapiju u Beču. Od 1994. radi kao privatni psihoterapeut. Godine 1999. napisao je knjigu iz područja psihologije „Susret kao lijek“ u kojoj se bavi egzistencijalističko-fenomenologijskom psihoterapijom. Povremeno objavljuje kolumne u tjedniku Globus. „Ljubavni život profesora Baltazara“ njegov je prvi roman.

Comments

Tags: bookvica, milan košuta, split,