Kategorija: Kultura, Galerije

Stu 6

Natječaj za izlaganje u Fotoklubu

Galerija fotografije Fotokluba Split poziva fotografe da se prijave na natječaj za izlaganje u Galeriji Fotokluba Split u 2013. godini. Rok za prijavu je 17. studenoga.

Natječaj za izlaganje u Fotoklubu

Prijedlozi trebaju sadržavati slijedeće: životopis autora, fotografije koje se želi izlagati snimljene na CD/DVD mediju (smanjene jpg formate), vizualne materijale (foto/video dokumentaciju ukoliko su fotografije već izlagane), kontakt (e-mail adresu, telefon i adresu stanovanja). 

Natječaj je otvoren za samostalne i skupne izložbe. Prednost pri odabiru projekata imat će afirmirani fotografi. 

Prijedlozi se mogu slati poštom na adresu Fotokluba Split (s naznakom 'Natječaj za izlaganje'), Marmontova 5, 21000 Split, ili e-mailom na adresu info@fotoklubsplit.hr ili osobno donijeti u Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split. 

Prispjele prijave i fotografije pregledat će i odabrati Umjetnički savjet Galerije Fotografije Fotokluba Split na čelu s fotografom Valentinom Bilićem Prcićem. Nepotpune prijave savjet neće razmatrati, a rezultati natječaja bit će poznati do 1. prosinca 2012. godine. O rezultatima će kandidati biti izvješteni pismenim putem i elektronski na e-mail adresu. Prispjela dokumentacija se ne vraća.

Comments

Tags: fotoklub, split, natječaj, izlaganje, izložba, fotografije,