Kategorija: Vodič, Knjižare

UPI-2M BOOKS

UPI-2M BOOKS

UPI-2M BOOKS je knjižarska, nakladnička i distribucijska tvrtka iz Zagreba posvećena arhitekturi, graditeljstvu, dizajnu i umjetnosti. Tvrtka postoji od 1995. kada je djelovala u sklopu projektnog ureda UPI-2M, a od 2005. djeluje samostalno. 

Naše su knjižare u Zagrebu i Splitu neizbježno stjecište posjetitelja iz struke, ali i svih koje zanimaju arhitektura, graditeljstvo, dizajn ili umjetnost. 
Naša ponuda uključuje više od 7000 domaćih i stranih knjiških naslova, časopisa i softvera koje možete pogledati na našim prodajnim mjestima, ali i u sklopu našeg web-shopa. Osim toga, naše prodajno osoblje stoji vam na raspolaganju i za sve individualne narudžbe knjiga, časopisa i programa. 
 Splitska knjižara djeluje u sklopu Instituta za povijest umjetnosti i dio je kulturne ponude grada - mjesto je gdje ćete uz jedinstven izbor knjiga steći dublji uvid u kontekst umjetničkog stvaranja u Splitu, upotpuniti doživljaj ili pak izaći iz lokalnog okvira. U ponudi je uz literaturu i zanimljiva kolekcija dizajnerskih predmeta, suvenira te vodiča i karti. 
 Svojom bogatom ponudom i stručnim pristupom knjižare UPI-2M BOOKS važan su čimbenik u kreiranju projektantskih realizacija i istraživačkih diskursa. Ugodna atmosfera uz pomno odabrane naslove i više je nego dovoljan razlog da nas posjetite

Comments