Kategorija: Vodič, Hoteli

Palača Judita

Palača Judita

Palača Judita- hotel za ljubitelje kulture- u širokoj je trokatnici na čijem se pročelju uočavaju temeljna povijesna i kulturna razdoblja srednjovjekovne i novovjekovne Europe: romanika, gotika i renesansa.

OPIS SOBA: Luksuzne sobe smještene su u prostranoj plemićkoj renesansnoj palači iz 16. stoljeća u koju se ulazi kroz unutrašnje dvorište u kojemu je i danas kruna staroga bunara, a stube vode na terasu na katu koja je namijenjena samo gostima hotela Palača Judita. S hotelskih prozora i balkona gosti Palače Judita mogu uživati u pogledu na Pjacu, uvijek zanimljivu – nikada istu. 

SADRŽAJI SOBA: Ručno rađeni stilski namještaj s duplim ležajem (s velikim bračnim ili dva velika odvojena kreveta), Swarovski rasvjeta, klimatizirano, podno grijanje u kupatilima, originalne fotografije najslavnije hrvatske fotografkinje Marije Braut, sef, radni stol, stilske fotelje, telefon, LCD televizor s satelitskim programima i radiom, hladnjak s mini barom, usluga buđenja, kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, kućni ogrtač, papuče, toaletne potrepštine, knjižnica s knjigama i vodičima. 
VELIČINA SOBA: 25 metara kvadratnih. 
VELIČINA KREVETA: extra veliki bračni kreveti ili dva velika odvojena kreveta.

Comments