Kategorija: Vodič, Dućani

Concept Store GET GET GET

Concept Store GET GET GET

GET GET GET je mali nazovimo-dizajnerski-dućan u samom centru Splita.Čini ga skupina umjetnika, kako profesionalaca tako i amatera, koji imaju želju nešto stvarat, izlagat, a u ovom prostoru to i prodavat. Suradnike ne biramo po pedigreu nego po idejama, tako da u našem prostoru izlažu i akademski slikari, profesionalni fotografi, arhitekti i dizajneri, ali i pomorci, novinari, povjesničari, psiholozi, muzičari pa i oni jos nedefinirani! Otvoreni smo za suradnju i želja nam je gurat lokalne ljude koji proizvode nešto dobro, a usput nam je cilj i promovirat grad u kojem živimo i radimo pa su proizvodi često (ali ne isključivo!) vezani za Split.
Naši proizvodi NISU namijenjeni masovnoj produkciji i prodaji nego su izrađeni ili u malim serijama ili kao unikati i ono što se nalazi u našem dućanu ne može se kupiti nigdje drugdje u Splitu!
Ako imate želju ubacit se u GETGETGET priču i izlagat nešto u našem prostoru pošaljite nam kratki (ma može i duuuugi) info o sebi i fotografije radova - ne moraju bit genijalne slije - dovoljno je da se kuži o čemu se radi i mi vam se javimo u roku keks!

Radno vrijeme:
pon-pet
10:30 - 13:30
18:00 - 22:00
subota
11:00 - 13:30
19:30 - 22:00
nedjeljom ne radimo!

Autori:
AAA (Split)
Ana Barbarić Krželj (Split)
Filip Bubalo (Split)
Iskra Grisogono (Milano/Split)
Maja Jelušić (Hvar/Split)
Ana Kolega (Zadar)
Mišo Komenda (Split)
Ivan Krželj (Split)
Nataša Ljubetić (Split)
Iva Stojković (Pula)
Jelena Štulic (Split)
Marko Prpić Zets (Zagreb)

Comments